Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Mesterkok. I branchen lo de fleste ad hans ambition om at skabe en restaurant i verdensklasse kun med nordiske råvarer.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Jeg havde spist en skefuld fugtige myreæg. Varme«

I dag kan hans restaurant igen blive udnævnt til verdens bedste.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I havnebassinet ud for restaurant Noma på Nordatlantens Brygge i København ligger en stor husbåd. Eller båd og båd ... der er egentlig mere tale om et parcelhus anbragt på flydepontoner. En konstruktion, som formentlig er mindre sødygtig end en dyb tallerken.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden