Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

HIstorisk. »Da industrialiseringen ramte i 1800-tallet, kom der for alvor gang i storproduktion af eddike«, siger madhistoriker Asmus gamdrup Jensen

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Eddiken er genial til tilsmagning i det moderne køkken

Eddiken bidrager både med smag og duft.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er gode grunde til, at danskerne skal tage eddiken til sig og bruge den til andet end at konservere agurker og afkalke kaffemaskinen, mener kok Simon Philipsen. Han har en fortid på restauranter som Saison og Herman, driver i dag sin egen kogeskole og har desuden en hobbyproduktion af æblecidereddike:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden