0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Topekspert om tunbøffer i danske butikker: »Den farve er ikke naturlig«

Tun fra en dansk grossist har en flot rød farve, men lugter gammel og af pap, og bindevævet er ved at gå i opløsning. »Jeg kan ikke sige, hvad de har gjort, men de har gjort noget«, siger seniorforsker på DTU Fødevareinstituttet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kilde: Politiken / Lars Dahlager

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Der er gjort et eller andet i forhold til farven«.

Seniorforsker Grethe Hyldig er slet ikke i tvivl efter at have undersøgt en klump flot rød tun, som Politiken har købt hos en almindelig fiskegrossist på Københavns Fiskeauktion. Produktet sælges til fiskehandlere i hele landet.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce