Til venstre ubehandlet tun, kogt i fem minutter. Til højre tun, som DTU vurderer, er tilsat 'et eller andet', der gør, at det holder den røde farve efter fem minutters kogning.
Foto: Lars Dahlager

Til venstre ubehandlet tun, kogt i fem minutter. Til højre tun, som DTU vurderer, er tilsat 'et eller andet', der gør, at det holder den røde farve efter fem minutters kogning.

Nyt om mad

Forbrugerrådet om madsminket tun: »Dybt problematisk«

Fødevarestyrelsens udmelding om, at der ikke er madsminket tun på det danske marked, holder ikke, siger Forbrugerrådet Tænk.

Nyt om mad
FOR ABONNENTER

Forbrugerrådet Tænk vil have danske fødevaremyndigheder til at gå ind i sagen om madsminket tun i danske fiskehandlere og på sushirestauranter.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce