Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Den lille ært der kan erstatte kød

Kikærter er fyldt med protein og kan bruges i de fleste retter.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kikærter er ikke bare runde gule ærter, som man koger og blender til en god cremet hummus, men en meget alsidig bælgfrugt, som kan bruges på tusindvis af måder, mindre kan ikke gøre det, for du kan tilsætte kikærter til de fleste retter som et godt proteinrigt fyldstof: vendt i en hurtig spinatsalat med revet citronskal, med et par skiver appelsin og persille eller med ansjoser og citron, bagt med rød peber og ricottaost, ristet hårdt på panden med aromatiske krydderrier. Listen er uendelig.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden