Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Columbus Leth
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Den lille ært der kan erstatte kød

Kikærter er fyldt med protein og kan bruges i de fleste retter.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kikærter er ikke bare runde gule ærter, som man koger og blender til en god cremet hummus, men en meget alsidig bælgfrugt, som kan bruges på tusindvis af måder, mindre kan ikke gøre det, for du kan tilsætte kikærter til de fleste retter som et godt proteinrigt fyldstof: vendt i en hurtig spinatsalat med revet citronskal, med et par skiver appelsin og persille eller med ansjoser og citron, bagt med rød peber og ricottaost, ristet hårdt på panden med aromatiske krydderrier. Listen er uendelig.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden