0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I mange år blev det at være veganer jo betragtet som en ekstremsport, men nu er det ved at blive mainstream

Klimadebatten afspejler sig i kogebøgerne, hvor det veganske køkken er særlig populært.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Carsten Andreasen
Foto: Carsten Andreasen

Bøger om det veganske køkken hitter. For hvad gør man egentligt ved de grøntsager?

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Hvad er den grønneste kogebog, I har?« spurgte den allerførste kunde, som troppede op i Kogebogeriet.

Han var selv veganer og ville købe en gave i Københavns nyåbnede specialbutik for kogebøger. Her har Bitten Nielsen, der er kok, og Marie Bach Nielsen, der er bogorm og kogebogslæser, åbnet en boghandel, der skal præsentere københavnerne for et stort udvalg af kogebøger.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.