Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Columbus Leth
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Muslinger gør sig godt i gryden

Muslinger er et af de nemmeste skaldyr at tilberede. Tilføj blot lidt hvidvin og urter og damp dem let, skriver madskribent Mai Knauer, der i sin nye bog ’Køkkenfortællinger’ hylder det bløde skaldyr.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fra jeg var helt lille, har jeg altid elsket muslinger. Intet var bedre end en skål muslingesuppe, hvor jeg fik lov til at bruge skallerne til at spise muslingerne og suppen med. Senere har jeg fået de skønneste muslingesupper i Bruxelles. Her finder man nemlig en hel gade, hvor der kun serveres muslingesuppe i fine gryder, også kendt som moules frites. Herfra har jeg en skøn erindring om at sidde udenfor ved et lille cafebord, mens solen skinnede, og min mund fyldtes med smagen af solmodne tomater og muslinger.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden