Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her er den hemmelige ingrediens, der giver den perfekte, varme chokolade

Varm chokolade skal der til, hvad enten du er på skiferie eller tilbringer ferieugen i råkolde Danmark. Her får du opskrifter på en klassisk kop chokolade tilberedt med mælk, en oprindelig vandbaseret opskrift, og en krydret chokoladedrik, hvor chili og cayennepeber er med til at give den indre varme.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

På kolde dage er der ikke meget, der kan slå en kop dampende varm chokolade. Ikke varm kakao, varm chokolade. Med fedme, dybde og let syrlighed fra den rigtige – og gode – chokolade, den skal tilberedes med.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden