0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Claus Meyer rusker op: Der ligger mere end stjernekokkes deling af sovseopskrifter derude

147 kilometer fra København kan du næste weekend opleve Madens Folkemøde. For selv om michelinstjerner, streetfoodmarkeder og gourmetmåltidskasser fylder som aldrig før, laver vi mindre mad derhjemme og køber flere frysepizzaer. Derfor er der behov for masser af snak med mad i munden, mener arrangørerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Claus Meyer er født på Falster, så derfor var det ikke svært for ham at sige ja til at være med i et projekt om madkultur på naboøen Lolland.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I forrige weekend var der Street Food Festival i Fælledparken, senere på måneden er der roséfestival på Østerbro, og i august vil byen koge over af madglæde, når Copenhagen Cooking igennem 10 dage har madarrangementer i hele byen. Festivaler om mad fylder som aldrig før. Alligevel er der brug for en helt anden festival om mad.

Et folkemøde om mad. Hvor man debatterer alt fra fødevareproduktion til den mad vi vælger at putte i munden.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere