Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Da Carsten Kyster og hans kæreste købte en foodtruck for godt syv år siden, var det med et ønske om at bringe bare en brøkdel af det vibrerende thailandske gadekøkken med hjem til Danmark.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lær at lave dine egne asiatiske streetfood-lækkerier med Carsten Kyster

Streetfood spises på farten, stående eller gående, og giver os mulighed for at få et hurtigt og ærligt måltid – ganske uhøjtideligt, hvor du nærmest er inviteret med indenfor i køkkenet og kan få en sludder med kokken.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mange forbinder streetfood med fastfood, men det kan meget mere – det kan være gedigent madhåndværk samt autentiske og smagfulde retter – ofte fra verdenskøkkenerne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden