0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grønt alternativ til bolognese: Linseragout med svampe og hasselnødder

Udseendet på denne ret måler sig på ingen måder med smagen. Ragouten minder meget om en kødsauce, både i konsistens og smag. Så mangler du et mere grønt alternativ til den traditionelle kødsauce, så er denne ret lige noget for dig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Linseragouten er et grønt alternativ til klassikeren spaghetti bolognese.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 35 min.

3 gulerødder
200 g brune champignoner
50 g grønkål
2 fed hvidløg
1 rødløg
50 g hasselnødder
2-3 spsk. olivenolie til stegning
1 spsk. balsamico
1 ds. hakkede tomater
2,5 dl grønne linser
3 dl grøntsagsfond
2 laurbærblade
salt og peber
1 håndfuld frisk oregano (kan erstattes af basilikum)
skallen fra 1 økologisk citron
350 g spaghetti

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce