0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ingen jul uden and, rødkål og brunede kartofler: Pernille Skjødts klassiske julemenu

Her får du alle favoritterne til juleaften.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Heidi Skibsted/Politiken
Foto: Heidi Skibsted/Politiken
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er nemt at stege en and. Især hvis du gør det tidligt på dagen den 24. december. Udover at det er smart at være i god tid for at minimere køkken-stress, så er det også lettere at partere anden uden at du brænder dig. Det er ofte en meget varm andesteg, som gør parteringen lidt udfordrende ved køkkenbordet.

4-5 personer
Ingredienser:
1 and af ca. 3 kg
2 æbler
200 g svesker eller flere
salt

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce