0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Den ret varmer: Vinterceviche med chili og lime

Ceviche er en klassisk latinamerikansk ret, hvor rå fisk marineres i lime eller citron. Det smager ustyrlig godt og er tilberedt på ingen tid. Lad fisken stå og trække i dressingen på køl; det vil gøre den hvidlig og fast i kødet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Eva Helbæk
Foto: Eva Helbæk

Ceviche er en klassisk latinamerikansk ret, hvor rå fisk marineres i lime eller citron. Lad fisken stå og trække i dressingen på køl, det vil gøre den hvidlig og fast i kødet.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Forret til 4 personer

400 g filet af hvid fisk, f.eks. torsk eller sandart
1-2 tsk. chilipulver
1 skalotteløg i tynde skiver
1 lille bdt. dild, grofthakket
1 æble, skåret i små tern
100 g jordskok, skåret i tynde skiver
4 lime

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.