0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Citronstegt kylling med grov mos på nye kartofler

Kyllingen er tilberedt med en stærk-sød glasur af hvidløg, solbærsaft og citronskal. Server den sammen med sommerens æresgæst, de nye kartofler, most med let hånd og masser af olivenolie.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Stine Christiansen/Skovdal Nordic
Foto: Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Solbær, citron og hvidløg sætter smag på kyllingen og spiller op til de grovmosede nye kartofler og godt med urter.