0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nemmere bliver det næppe: Løgsuppe med skiver af surdejsbrød toppet med parmesan og grønt

Billig og super velsmagende klassiker, der er perfekt at lave, hvis du har lidt surdejsbrød tilovers, der er ved at blive tørt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mike Karlsson Lundgren
Foto: Mike Karlsson Lundgren

Du kan også gratinere brødet med gruyère som i bistroklassikeren soupe à l’oignon- opskrift.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 15 min.

Ingredienser

8 løg, gerne i forskellige farver
1 spsk. olivenolie
1,5 liter hønse- eller grøntsagsbouillon
Evt. salt til tilsmagning
4-8 skiver surdejsbrød
4 håndfulde spæde salater, fx rucola og spinat
1 håndfuld friskhakket løgtop, forårsløg og/eller nye hvidløg
20 g hakket parmesan
Friskkværnet sort peber

Sådan gør du:

  1. Skær løgene i ringe, og steg dem let i olivenolie ved mellemvarme. Tilsæt bouillonen, og lad løgene simre i ca. 10 minutter til de er helt bløde. Smag til med salt.
  2. Find 4 dybe tallerkener frem, og læg brødskiver i bunden af hver tallerken. Top brødskiverne med salater og hakket løgtop. Hæld løgsuppe henover, og drys med parmesan og sort peber.

Annonce