0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kold agurkesuppe med estragon og dild

Agurker er enormt læskende, især på en varm sommerdag. Der er kun få retter, i hvilke agurker smager fremragende, eksempelvis i agurkesalat, der er uundværlig på hotdogs og smørrebrød, og så som kold suppe. På en varm forårsdag, efter at drivhusene har haft nogle uger med god varme, er det skønt at lave årets første agurkesuppe.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Spis gerne de samme ting så meget, at du bliver træt af dem. Når det sker, bliver du klar til at rykke frem til det næste, som jorden kan byde på, og til den kommende sæson, skriver Trine Hahnemann i bogen 'Grøn hverdagsmad'.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 25 min.
Samlet tid: 8 t.

Til suppen:
3 1/2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
2 forårsløg, hakkede
2 agurker, grofthakkede
2 dl hvidvin
1 l grønsagsfond
2 spsk. dildkviste, finthakkede
2 spsk. estragon, finthakket
2 dl yoghurt naturel
saft af 1 citron flagesalt og friskkværnet peber

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce