0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Så blev det for alvor forår: Ramsløgspandekager med forårsgrønt

I begyndelsen af foråret oplever man ofte, at en tur i skoven ledsages af en let duft af hvidløg. Det er ramsløgene, der står tæt i skovbunden med deres ellipseformede grønne blade og dufter. Senere på foråret kommer de stjernelignende hvide blomster, som også kan spises. Men det er først og fremmest bladene, det handler om, og de er bedst først på sæsonen. Sandelig et af det tidlige forårs vilde undere!

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Brug ramsløgene i salater, pastadej, pandekager, pestoer eller omeletter.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 10 pandekager
Arbejdstid: 1 t.
Samlet tid: 24 t.

Pandekager:
500 g kartofler
50 g ramsløg
1 spsk. olivenolie
1/2 dl cremefraiche
1 tsk. fint salt
175 g mel

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.