0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Laksekhichdi

Khichdi er en slags risotto, som koges på en blanding af fuldkorn og bælgfrugter i vand eller boullion og afsluttes med toppings. I denne khichi bruges hvide bønner, som har mange sundhedsfremmende egenskaber; de er propfulde af protein og antioxidanter og har et naturligt indhold af udrensende stoffer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nira Kehar
Foto: Nira Kehar
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 1 t.
Samlet tid: 24 t.

Khichdi:
6 dl hvide bønner, udblødt natten før
2 tsk. dyvelsdrækpulver
1 tsk. smeltet smør
6 fed hvidløg, i skiver
1 knold ingefær, lille tommelfingerstørrelse, revet
4 stængler bladselleri
1 portion fintkværnet bitter krydderiblanding (se opskrift)
8 dl quinoa
1, 2 l grøntsagsfond
1 tsk. havsalt (plus ekstra efter behag)
2,5 dl kokosmælk
2 tsk. ahornsirup
1 spsk. æblecidereddike
4 1/2 tsk. tahin
1 spsk. miso, brun eller hvid