0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er den nemmeste tilberedning: Hel, grillet hornfisk med urter

Det er et stort arbejde at filetere hornfisk, og du får kun små fileter ud af det. Tilbered den hellere hel, hvorefter det er nemt at skille kødet fra benene med spidsen af en kniv.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Theis Bothmann
Foto: Theis Bothmann
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer

2 hele hornfisk, renset
salt
1 bundt forårsløg
1 håndfuld krydderurter, f.eks. dild og estragon
1 citron
kødsnor