0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Indbydende enkel: Confiterede tandoori-kikærter

Kikærterne her er nærmest blevet Instagram-stjerner, og det er der mange gode grunde til. Særligt fordi retten er så indbydende enkel og uden problemer kan laves i forvejen og serveres, når det passer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Elena Heatherwick
Foto: Elena Heatherwick
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den her ret er så indbydende enkel: Prop alting i et ildfast fad, stil det i ovnen og lad det passe sig selv (og nyd fritiden imens). For det andet bliver kikærterne superbløde, når de simres i olie uden anden væske, og olien trækker smag fra alle krydderierne undervejs. For det tredje kan retten uden problemer laves i forvejen og serveres, når det passer – den bliver kun bedre af at trække. Skift den græske yoghurt ud med et plantebaseret alternativ, hvis du vil have en helt vegansk udgave, og server kikærterne med ris til.


Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce