Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Columbus Leth
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Chilirøget laks med papajasalsa

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du

Skræl papajaen, og skær den i 2 x 2 cm tern, gem nogle af de sorte kerner.

Bland chili, limeskal, limesaft, sukker og fiskesauce sammen, og vend det sammen med resten til salsaen. Smag til med sukker og fiskesauce.

Anret chililaksen med papajasalsa, betelblade og ekstra lime.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden