0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jordbærsuppe med mandelduft

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
ANNE-LI ENGSTRÖM
Foto: ANNE-LI ENGSTRÖM
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kog en lage af vand og sukker, hæld den kogende over blade og citronsaft i en bowle, der kan tåle det. Skiv jordbærrene i en anden skål.

Man kan nu vælge mellem flere muligheder. Man kan hælde det hele inkl. blade over jordbærrene, mens det er varmt, hvad der giver en smule smaskede jordbær og blade mellem hinanden, og jeg synes, det er fint sådan. Ellers køler man lagen af, sir den og hælder den kold over bærrene. Det giver knap så intens smag, men et pænere udseende. Og den mere besværlige: Lagen køles af, sis, koges op igen, og hældes så varm over jordbærrene. Så køler man det hele af i køleskabet på et par timer. Spis med vaniljeis oveni, eller bare som det er, med ske.

Hvis man har lage (ikke bær) tilovers, er den skøn i iste sammen med isklumper og god stærk te.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce