0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stegt tun med saltet sojabønneskorpe og agurkesalat

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kom hvidløg, ingefær, korianderrødder og peberkorn i en morter og stød det til en fin pasta – i stedet for en morter kan du eventuelt bruge en blender.

Rist pastaen i lidt olie på en pande, kom sukker ovenpå og lad det karamellisere.

Hæld sojabønnerne i en sigte, skyl dem godt i vand og lad dem dryppe godt af.
Hæld sojabønnerne på panden, kog dem igennem og mos dem herefter godt sammen med en gaffel.

Smør pastaen på tunen og steg fisken med pastaen nedad, indtil tunen begynder at ændre farve.
Når tunen er stegt en fjerdedel igennem, vendes den forsigtigt og steges en fjerdedel igennem på den anden side.
Herefter er fisken perfekt.

Skær skoleagurken på langs og bland den med resten til en salat.
Vend salaten i olivenolie.