0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Yule-log

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
ANNE-LI ENGSTROM
Foto: ANNE-LI ENGSTROM
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Pulveriser mandlerne i foodprocessor eller mandelkværn. Pisk æg og sukker til en stor hvid æggesnaps. Vend mel, bagepulver og mandler sammen, og derefter i dejen.

Bred dejen ud på tre bageplader til hver sin store, jævne rouladebund med en gummiskraber. Jo mere jævne og lige de er i kanterne, jo nemmere er det at lave rouladen.

Bag ved 180 grader, til de er lysebrune. Køl af. Men lad dem blive på bagepapiret. Gem den ene bund til en mere følsom roulade med syltetøj eller en sveskeroulade. Rul den sammen med papiret og prop den i fryseren i en plastikpose.

Creme
Hak chokoladen ret fint. Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Rør ofte, til den er akkurat smeltet. Stil den til side, men stadig i sit vandbad.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.