0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kogte kartofler med pocheret æg og sennepsolie

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JAN GRARUP
Foto: JAN GRARUP
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


Kokken Bo Bech og fotografen Jan Grarup har sammensat en madfortælling, der er udkommet som tillæg til Politiken under overskriften 'Alkymisten'.

Her er det en variation over den klassiske kartoffelmos - dekonstrueret, som kokken udtrykker det.

Sådan gør du
Ægget slås ud i en skål. Bring en liter vand i kog og sluk for varmen. Pisk vandet kraftigt rundt og læg ægget heri.