0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Beijing kålsalat med sesamolie

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
POLFOTO
Foto: POLFOTO
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du
Læg den ultra fintsnittede kål i en skål. Bland med salt, og kram det godt sammen med fingrene. Lad det trække nogle timer. Det trækker vand ud af kålen. Kram overskydende vand af, i håndfulde.

Læg ingefæren i en bunke midt på kålen i skålen. Drys sukker uden om ingefæren.

Varm de to slags olie op, til det ryger, kom chili og sichuanpeber i olien, og hæld den straks over først ingefæren, så den sidste halvdel over kålen.

Bland og lad det trække et par timer på køkkenbordet. Salate