Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH

Edamamebønner. Spises ved at klemme bønnerne ud af bælgen med tænderne.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Edamamebønner

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Snack til 4 pers.

Ingredienser:

ca. 400 g edamamebønner i bælg (frosne)
1-2 spsk. flagesalt, for eksempel Maldon, og et drys til pynt


eller

3 spsk. sojasovs rørt op med 1-2 tsk. fintreven frisk ingefær

Sådan gør du

Hæld de frosne bønner i letsaltet, kogende vand, lad vandet komme i kog igen og kog dem 3-4 minutter, til de er sprøde indeni. Smag på dem undervejs, de skal være al dente.

Hæld dem i en sigte, vend saltet rundt i bønnerne og lad dem stå 5-10 minutter, til de er håndvarme. Server lune eller kolde med et lille drys salt.

Hvis du bruger sojasovs med ingefær, så hæld de varme bønner i en skål og vend med sojablandingen.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden