0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kebbeh nayeh

I denne libanesiske tatar røres kødet med bulgur og mellemøstlige krydderier.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

500 g hakket okseinderlår eller reelt lammekød
1 dl bulgur
5-6 blade frisk basilikum
2 spsk. hakket persille
30 g ristede valnødder
1/2 rød peber
1/2 salatløg
1 fed hvidløg
1 lille tsk. tørret mynte
1 spsk. paprika (mild)
1/2 tsk. kanel
1 tsk. allehånde
1/2 tsk. stødt nellike
1 tsk. spidskommen
tørrede chiliflager efter smag
salt og peber
eventuelt lidt isvand
olivenolie
frisk mynte til pynt
Tilbehør

pitabrød
løg
cherrytomater

Sådan gør du:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden