0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Chokoladekage med rabarber og jordbær i øl-/vaniljesirup

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Øl og sukker koges ind, til det tykner, før frugten kommes i.

1. Flæk vaniljestangen, skrab kernerne ud, og bland dem godt med sukker. Skræl skallen af citronen med en kartoffelskræller, og kom skallen i en lille gryde med sukker og øl. Bring det i kog, og lad det simre, indtil det har fået en sirupsagtig konsistens.

2. Skær jordbær og rabarber i mindre stykker, kom dem i siruppen, og lad dem simre med i 2 minutter. Tag det af varmen, og køl ned.

3. Anret chokoladekagerne på 4 tallerkener, og fordel jordbær, rabarber og ølsirup derpå.