0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fiskeruller på appelsinskiver

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MORTEN LANGKILDE
Foto: MORTEN LANGKILDE
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så er den hjemme. Husk at fiskerullerne også smager fortrinligt kolde. På den måde er de faktisk gode som forret, du skal bare huske at lave dem dagen i forvejen.


Dæk en bageplade med bagepapir og læg de 8 appelsinskiver ud derpå. Rul de halverede rødspættefileter sammen på langs og stil dem oven på appelsinskiverne med snitfladen nedad - altså den 'tykke' side, der hvor de blev skåret over på langs.

Bag fiskerullerne på appelsin i 8 minutter i en 170 grader varm ovn.