0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Spareribs med hyld

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du
Spareribs er et meget smagfuldt stykke brystkød, men nakkekam kan også bruges. Hovedsagen er, at kødet skal være fedtmarmoreret for at blive så smeltende saftigt, som det skal.

Skær løgene i kvarter på langs. Pil hvidløget i fed. Brun de to slags løg nænsomt i smørret i en stegegryde eller sauterepande.

Når løgene er letbrunet, kommer man kødet i og bruner videre. Og når hele indholdet i gryden dufter stegt og godt, hælder man resten af ingredienserne i, lægger låg på og skruer ned til en sagte rumlen i gryden.

Når kødet er mørt, det tager cirka 1 time, tager man det op og koger eventuelt saucen ind, til den tykner.

Man kan i øvrigt lige så godt lave retten med kalvebryst, hvis man hellere vil det.

Smag til med salt. Spis med stikkelsbærkompot og nye kartofler.