0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Misobouillon med kammusling, wakametang, instant-nudler og forårsløg

En vidunderlig mild og skøn japansk ret med masser af undertoner af umami i smagen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Turbosuppe. Skiver af kammuslinger, miso, tang, nudler og forårsløg lægges i en skål og overhældes med kogende vand.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du:

1. Skær kammuslinger i tynde skiver og snit forårsløget fint og kom det i små skåle.

2. Kog 1 l vand og hæld det i en termokande.

3. Kom tang i en skål og læg en saks ved. Gør misopasta og soja klar til brug.

4. Anret det hele på et fad eller direkte på bordet med engangssuppeskåle, skeer, pinde.

5. Man laver sin egen suppe ved at komme nogle tynde skiver af kammuslinger i en skål og tilsætte lidt miso, klippe lidt tang ud over, knække lidt nudler ud, drysse med forårsløg og til sidst hælde kogende vand derover. Smag selv til med soja og eventuelt lidt mere miso.

TIP
Lys misopasta og wakametang kan købes i etniske supermarkeder og hos asiatiske købmænd. Retten kan laves med tyndt skåret fisk eller tigerrejer, og misoen kan skiftes ud med en lys hønse- eller grønsagsbouillon.