Bolle med fyld. En tzatziki af en art, med lidt finthakket ramsløg i stedet for hvidløg, vil også smage godt til disse bøfsandwich. Spis dem eksempelvis med ovnfritter med birkes og dildfrø - udelad ramsløgene her. Du kan variere fyldet i burgeren. Her er det tomater og ravigottesauce, men brug gerne salatblade, syltede eller friske agurker, og hvad du ellers lyster.
Foto: Colombus Leth

Bolle med fyld. En tzatziki af en art, med lidt finthakket ramsløg i stedet for hvidløg, vil også smage godt til disse bøfsandwich. Spis dem eksempelvis med ovnfritter med birkes og dildfrø - udelad ramsløgene her. Du kan variere fyldet i burgeren. Her er det tomater og ravigottesauce, men brug gerne salatblade, syltede eller friske agurker, og hvad du ellers lyster.

Opskrifter

Bøfsandwich med sprøde ramsløg

Opskrifter

Den klassiske bøfsandwich indeholder bløde stegte løg. Denne serveres med sæsonens sprøde ramsløg, og bøffen kan snildt tilberedes på den elskede havegrill.

Sådan gør du Ramsløg: Skyl og tør ramsløgene grundigt, hak dem groft. Beklæd to bageplader med bagepapir.

MADKLUB

Vend ramsløg med olie på en af pladerne, og fordel dem på begge plader. Bag pladerne sammen ved 200 grader (ej varmluft) i cirka 20 minutter, til de er brune og sprøde. Vend en gang undervejs.

Bøffer: Rør hakkekød, finthakket ramsløg, salt og peber sammen med hænderne, og form 4 flade bøffer, der er cirka 1 cm høje. Hak dem med en kniv på begge sider. Steg bøfferne på begge sider i olien, i cirka 10 minutter i alt, til de er netop gennemstegte. Eller grill dem på havegrillen.

Skær tomaterne i skiver. Lun bollerne i ovnen, flæk dem, smør ravigottesauce på top og bund, kom bøfferne på, dernæst tomater og sprøde ramsløg og slut af med den øverste halvdel af bollen.

Tip

Ravigottesauce er en finere sød sennepssovs, som kan købes i velassorterede supermarkeder.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce