Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
MARTIN BUBANDT
Foto: MARTIN BUBANDT

Politikens madskribent Tina Scheftelowitz kigger nysgerrigt med, når tidligere Era Ora-kok Christine Bille Nielsen tryller med pastaen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan laver du pastadej

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kom melet på bordet, og lav en fordybning i midten. Slå æggene ud i fordybningen. Slå hul på æggeblommen med en gaffel, og pisk æggene lidt sammen, mens melet langsomt inkorporeres.

Bliv ved, indtil æggemassen er mættet med melet. Så kan man begynde at ælte dejen sammen med hænderne. Ælt dejen godt og længe, 3-4 minutter, og kom kun lidt ekstra mel på bordet ad gangen.

Vask eventuelt hænderne en gang imellem i koldt vand, så de ikke klistrer for meget. Dejen skal til slut være rigtig god og fast, så fingermærker bliver i dejen, når man trykker på den.

Pak dejen ind i film, og lad den hvile i køleskabet 30 minutter til 2 timer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden