Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Spørgeskema om automatisk oplæsningKom melet på bordet, og lav en fordybning i midten. Slå æggene ud i fordybningen. Slå hul på æggeblommen med en gaffel, og pisk æggene lidt sammen, mens melet langsomt inkorporeres.
Bliv ved, indtil æggemassen er mættet med melet. Så kan man begynde at ælte dejen sammen med hænderne. Ælt dejen godt og længe, 3-4 minutter, og kom kun lidt ekstra mel på bordet ad gangen.
Vask eventuelt hænderne en gang imellem i koldt vand, så de ikke klistrer for meget. Dejen skal til slut være rigtig god og fast, så fingermærker bliver i dejen, når man trykker på den.
Pak dejen ind i film, og lad den hvile i køleskabet 30 minutter til 2 timer.
Få fuld adgang om mindre end 2 minutter
De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent
Bliv abonnent for 1 krEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind