Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: METTE DUEDAHL
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kartofler i grøn bønnecreme

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du
Bag peberfrugterne med den buede side opad i ca. 30-40 minutter, til de får mørke pletter.

Pil skindet af – men det er ikke nødvendigt. Skær dem i strimler.

Kog kartoflerne netop møre. Imens dampes bønnerne helt møre, herefter blendes de. Køl dem helt ned. Vend de øvrige ingredienser i, og smag til. Smag til.

Vend bønnecremen i kartoflerne – smag til, og pynt så med peberfrugterne.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden