Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: MARTIN LEHMANN
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kartoffelsalat med bredbladet persille, rosenpeber og rosenblade

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rosenblade har en fin og underfundig smag. Søde, parfumerede og lidt syrlige. Sammen med hvidløg, citron og rosenpeber (der har meget tilfælles med rosenbladene) giver det kartoffelsalaten et interessant tvist.

Kartoffelsalaten besidder både en skrøbelig side til fisken og noget power til kød og fjerkræ. Altså, den går i spænd med begge. Leg evt. med smagen og tilføj lidt frisk eller røget chili.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden