0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stikkelsbærkompot med hyld

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du
Kog de umodne grønne stikkelsbær med en smule vand i bunden af gryden, de afnulrede blomster fra 3 hyldeskærme samt sukkeret, til bærrene brister og bliver klare, men stadig er forholdsvis hele.

Køl af og smag til med sukker. Det skal ikke være rivsødt, men bestemt heller ikke surt.

Hvis man ikke får det spist til fisken, er kompotten himlen på morgenyoghurten.