0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Blomkål i peberfrugtdressing

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Halver peberfrugterne, skrab kernerne ud og bag dem på bagepapir med den runde side opad ved 200º i ca. 30 min., eller til de får mørke pletter. Mos/blend dem, gerne med skind, og køl ned. Vend så de øvrige ingredienser – på nær blomkål og salatløg – deri og smag til. Læg blomkålsbuketterne i en skål med kogende vand og lad dem trække i 15 min. Si vandet fuldstændig fra – gerne i en salatslynge. Vend cremen i blomkålen og pynt med purløg og salatløg.

Spis som tilbehør til kød, kartofler, m.m.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce