0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Makrel røget på græs og urter fra haven

Denne letstegte, letrøgede makrel er milevidt fra fiskehandlerens tunge, fedtede røgmakrel. Let, sød, syrlig og fyldt med den gode smag af friske urter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Mild røg. Egentlig havde Claus Henriksen valgt hø til at ryge med, men tørt græs var ligeså godt.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Ordn makrellerne (eller få fiskemanden til det). Skær bugen op fra hovedet og ned til halen på den ene side af benene, men stop cirka 1 cm fra halen. Gør det samme på den anden side af benene. Klip og skær benene ud.

2. Salt makrellerne let, og lad dem stå i køleskabet i minimum 4 timer.