0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Reuben sandwich

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MARTIN BUBANDT
Foto: MARTIN BUBANDT
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis du ikke selv koger oksebrystet, men køber det hos slagteren, fugtes det med en lille smule vand, pakkes ind i folie og lunes let i ovnen. Surkålen varmes let op i en gryde.

Smør brødet med russisk dressing, læg skiver af oksebryst på – der skal ikke spares – derpå surkål og endelig skiver af emmentaler. Den anden brødskive lægges ovenpå. Ydersiden af sandwichen smøres let med smør og ristes på begge sider under g