Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Marvpibeben og gremolata

En klassisk gremolata af persille, hvidløg og citron er en kraftig smagskatalysator for alt, hvad der måtte have behov for et spark i røven. Til denne ret skal alle tre elementer hakkes godt sammen, så smagene blandes og udvikles.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du:
Forvarm en ovn til 200 grader, og sæt benene ind i 45-60 minutter. Stik en nål ind i midten af et af benene fra siden, og mærk efter på læben, om nålen er varm, og dermed om benene er varme indeni. En del af fedtet vil løbe fra, og marven vil skrumpe en del ind.

Pluk persillen, skyl den grundigt, og tør den endnu grundigere. Det er vigtigt, at både persille, citron og hvidløg er tørre, når man går i gang med at hakke dem, ellers bliver gremolataen mere pureret end hakket. Riv citronskallen på et rivejern direkte på et skærebræt. Undgå at få det hvide med fra citronen, da det giver en bitter smag. Knus hvidløgsfeddene, og hak det hele sammen med persillen, til det virker homogent og forholdsvis fint.

Server marvpibebenene med gremolataen til – og eventuelt lidt toast eller et godt groft brød.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden