Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lag på lag. Under de stegte sild gemmer sig mos af græskar, som er smagt til med appelsin
Foto: Peter Hove Olesen

Lag på lag. Under de stegte sild gemmer sig mos af græskar, som er smagt til med appelsin

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stegt sild i eddikelage med græskarkompot og fed cremefraiche

Sildene kan steges og lægges i marinaden i god tid.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

8 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden