Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

PIA ENGHILD
Foto: PIA ENGHILD
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Tomat- og gedeostepizza med basilikum

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sådan gør du
Tænd ovnen på 225 grader varmluft, og stil bagepladerne i ovnen. Bundene skal ikke smøres med olie.

Rør tomatpureen med hvidløg, olie, salt og peber, og fordel den i et tyndt lag på bundene. Dæk bundene med tynde osteskiver eller reven ost, derpå tomaterne. Drys pizzaerne med salt og peber; dryp med lidt honning.

Træk bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i 13-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Server pizzaerne varme med basilikumblade og eventuelt balsamicodryp på.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden