Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Anders Schønnemann Columbus Leth
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fuldkornspasta med broccoli, safran, rosiner og pinjekerner

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kan serveres varm eller kold som salat.

Sådan gør du

Udblød safran i vandet i mindst 5 minutter. Skær broccolien i små buketter og stokken i små terninger. Damp broccolien nogle minutter i en gryde under låg i lidt saltet vand. Pas på, den ikke får for meget – eller for lidt. Den skal have bid uden at være rå.

Rist pinjekernerne på en tør, hed pande, til de er gyldne. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl den i koldt vand, og lad den dryppe af i en sigte, hvis den serveres kold som salat.

Vend pasta og broccoli forsigtigt med olie, citronsaft, safranvand, hvidløg, rosiner og krydderier og pynt med pinjekernerne.

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden