0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stegt knurhane med braiseret fennikel og bagte tomater

Anissmagen i fennikel, som i denne ret forstærkes af lidt pernod, er god til alle fisk, også knurhane.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FLEMMING LYNG
Foto: FLEMMING LYNG

Tørt pres. Hemmeligheden bag et sprødt skind på knurhanen er, at fiskeskindet tørres grundigt inden stegning. Steg dem først med skindsiden nedad, og pres dem gerne mod panden, ellers 'krøller de op' og kun kanterne af fisken bliver sprødstegt.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst