0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Crackers med fennikelfrø og ost

Til Nordic Sling passer disse lækre knækbrødskiks med ost, som sagtens kan serveres alene, men som også smager godt med dip rørt af lige dele rygeost og græsk yoghurt eller cremefraiche. Smag dippen til med salt, peber og måske hvidløg eller purløg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Kulørt. De sprøde crackers med ost kan serveres alene eller med dip.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Bland havregryn, mel, frø, fennikelfrø, salt og bagepulver sammen i en skål. Tilsæt olie og vand, og ælt dejen grundigt sammen. Den skal være meget fast, klæg og smørbar.

2. Læg bagepapir på en bageplade, og kom dejen ud på bagepladen. Pres dejen ud på bagepladen med let fugtige hænder, til den er 5-6 mm høj. Skær dejen ud i 25-30 stykker (eller som du lyster) med en skarp kniv. Skær ikke helt igennem dejen. Riv ost over, til du skammer dig.

3. Bag kiksene ved 200 grader (ikke varmluft) i cirka 20 minutter, til de er godt gyldenbrune. Afkøl knækbrødene helt på en rist, og opbevar dem i en kagedåse.