0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Tafelspitz

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JOACHIM ADRIAN
Foto: JOACHIM ADRIAN
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4-6 personer

Ingredienser:

1 okseculotte
2 løg
2 gulerødder
1/2 lille selleri
1 krydderbuket (persille, timian, laurbær)
oksebouillon (nok til at dække kød og urter)

Purløgssauce
2 bundter purløg
2 skiver afskorpet franskbrød
1/4 l piskefløde
2 æggeblommer
2-3 spsk. hvidvinseddike
1 dl olie (ikke oliven-)
salt
peber
sukker
Æblepeberrod

1 kg madæbler
15 cm peberrod

Kartoffelpandekager
1 1/2 kg kartofler
1 stort løg, fintrevet
1 æg
150 g mel
salt
peber

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts