Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Mikkel Adsbøl
Foto: Mikkel Adsbøl

Inderst inde. Lever og andet indmad får ofte folk til at rynke på næsen, men det er sundt og rigtig palæomad, og Thomas Rode har i sin opskrift på kalvelever forsøgt at kamuflere den lidt skarpe smag.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kalvelever og sojasmør med grape og peber

Lever er meget sundt, og vi bør spise mere indmad. Men Thomas Rode Andersen har det som mange andre lidt svært med lever, som han har forsøgt at lave »på 50.000 måder«. I denne ret sørger samspillet af sure, søde og bitre smage for at tage den påtrængende smag, lever kan have.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1. Skær blodårer og den yderste seje hinde fra leveren, og skær den i ensartede skiver på ca. 1/2 cm i tykkelsen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jon Lund

Kør på to hjul rundt til Bornholms skjulte perler

Læserne tipper:  Det skal du se og smage og opleve på Bornholm

På jagt efter vidunderlige vuer på Bornholm:  Tag med på udsigtssafari

Oplev Bornholm fra en mere fredfyldt side:  Få de tillokkende stier og charmerende cafeer lidt mere for dig selv

Gitte Holtze

Var det noget med 120 kilometers vandring på Bornholm?

Morten Langkilde

På jagt efter de bornholmske bisoner

Anette Claudi/Anette Claudi

Fire gode sommeraktiviteter på Bornholm

Bornholm satser benhårdt på action