Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Inderst inde. Lever og andet indmad får ofte folk til at rynke på næsen, men det er sundt og rigtig palæomad, og Thomas Rode har i sin opskrift på kalvelever forsøgt at kamuflere den lidt skarpe smag.
Foto: Mikkel Adsbøl

Inderst inde. Lever og andet indmad får ofte folk til at rynke på næsen, men det er sundt og rigtig palæomad, og Thomas Rode har i sin opskrift på kalvelever forsøgt at kamuflere den lidt skarpe smag.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kalvelever og sojasmør med grape og peber

Lever er meget sundt, og vi bør spise mere indmad. Men Thomas Rode Andersen har det som mange andre lidt svært med lever, som han har forsøgt at lave »på 50.000 måder«. I denne ret sørger samspillet af sure, søde og bitre smage for at tage den påtrængende smag, lever kan have.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Skær blodårer og den yderste seje hinde fra leveren, og skær den i ensartede skiver på ca. 1/2 cm i tykkelsen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden