0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Marinerede bøffelmozzarella med cremolata med ansjoser

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Spises alene, med brød og kartofler til eller som tilbehør.

Sådan gør du
Vend det hele sammen, lad trække i minimum to timer, men gerne til dagen efter.

Cremolata med ansjoser
Cremolata i den klassiske udgave handler om citronskal, persille og hvidløg. Det gør denne her også, men forfrisket med løvstikke, dild, ansjoser og estragon.

Brug et godt bundt af hver, hvilket er mere end de pivede bundter fra supermarkedet, mere a la et barns markbuket, 10 ansjoser, tynd gul skal af 2 citroner og et helt, friskt hvidløg. Hak det sammen på et bræt med en stor kniv og stop, når det er ret grofthakket. I maskine bliver det for moset.

Det bliver en stor, duftende aromatisk portion, ikke spor for meget. Efter min mening kan man ikke spise for mange krydderurter på denne tid af året. Den smager skønt til den marinerede mozzarella og i en kartoffelsalat med en almindelig vinaigrette dagen efter, hvis man er så forudseende at koge for mange kartofler.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce