Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Velafbalanceret. En fløjlsblød, bagt torsk fungerer genialt sammen med saucen. Andre muligheder er stegte kammuslinger eller havtaske.
Foto: Joachim Adrian

Velafbalanceret. En fløjlsblød, bagt torsk fungerer genialt sammen med saucen. Andre muligheder er stegte kammuslinger eller havtaske.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bagt torsk, pecorinosauce og skorzonerrod

Til denne ret har jeg brugt en mellemlagret pecorino. Den har en naturlig salt-syre-balance, som jeg synes er meget interessant at bruge sammen med fisk eller for eksempel tang, som vi gør på restauranten.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden